· 

Schone Energie BV heeft de zwaarste keuring ondergaan op het gebied van Zonnepanelen in Nederland.

NEN-gebouw_Herman_Zonderland

Schone Energie BV heeft de zwaarste keuring ondergaan op het gebied van Zonnepanelen in Nederland.

 

In opdracht van Mijn onderneming Duurzaam heeft Schone Energie BV op het hoofdkantoor van de NEN in Delft zonnepanelen geplaatst. Adore Montage Zonnepanelen het moederbedrijf van Schone Energie BV hebben de uitvoering voor hun rekening genomen.

 

Vrijdag 30 november 2018 is tevens door Mijn onderneming Duurzaam het zonnepanelen onderhoudscontract van 5 jaar van de NEN gegund aan Schone Energie B.V.

 

Vincent Marshall (Algemeen directeur) van Schone Energie BV is trots met deze opdracht dit betekend voor ons dat onze kwaliteit en expertise van uitvoering van zonnepanelen niet onopgemerkt voorbij is gegaan bij het Europese Norm Instituut de NEN.

 

Onze uitvoerende tak van zonnepanelen Adore Montage Zonnepanelen heeft meer dan 11 jaar ervaring in het plaatsten van zonnepanelen systemen in Nederland en België met landelijke projecten zoals PostNL, hoofdkantoor van de ING.

 

Met een uitvoerende capaciteit van 15.000 zonnepanelen per maand behoren zij tot de grootste montagebedrijf van Nederland en België.

 

Wij zijn daarom heel blij met deze erkenning en gegunde opdracht aldus Marshall. www.schone-energiebv.nl

Voor zover mogelijk bij wet, heeft u toestemming deze pagina te delen op de sociale media.