Groene stroom is elektriciteit opgewekt uit duurzame energiebronnen.

Leveranciers van groene energie in Nederland


DELTA Comfort

DELTA levert 100% groene stroom uit Nederland en de rest van Europa tegen faire prijzen. Wat maakt DELTA uniek als energieleverancier? In Zeeland hebben we wind, water en zon in overvloed. Dat we uitsluitend 100% groene stroom leveren is logisch. Wat DELTA uniek maakt is dan men zelf kan kiezen hoe de stroom wordt opgewekt. We leveren 100% groene stroom uit Zeeland. Deze wordt opgewekt door windmolens op de Oesterdam en door de turbines van de getijdencentrale in de Oosterscheldekering.GreenChoice

Groen werkt voor iedereen.

Een wereld waarin we evenveel energie opwekken als we verbruiken. Greenchoice gelooft dat het kan!  Door duurzame energie lokaal op te wekken én energie te besparen. We adviseren iedereen graag zo goed mogelijk bij het maken van groene keuzes. Want wat ons betreft hoeft verduurzamen niet ingewikkeld of duur te zijn. 

 

Groene energie uit natuurlijke bronnen.

Onze stroom is 100% groen. We wekken het op met meer dan 200 windmolens, drie waterkrachtcentrales, 80 biovergisters én de zon. Daarnaast leveren we bosgecompenseerd gas om het broeikas-effect tegen te gaan. Willen consumenten liever zelf groene energie opwekken én uw energierekening omlaag brengen? Dat kan natuurlijk ook. Heel simpel; met winddelen of onze zonnepanelen.

 


Pure Energie is een nieuw en puur Hollands energiebedrijf. Wij zijn de groenste energieleverancier van Nederland en zijn in 2015 voor de derde keer tot groenste energiebedrijf uitgeroepen door de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur & Milieu. Onze groene stroom komt van onze eigen windmolens in Nederland (die we al ruim 20 jaar plaatsen en beheren onder de naam Raedthuys). Ook gebruiken we de zon om energie op te wekken, maar de focus ligt op windenergie.

 

Pure Energie timmert flink aan de weg en wil groene energie leuk maken. We leveren energie waar je blij van wordt: groen en duurzaam. Wat je niet vervuilt, hoef je niet schoon te maken. En niets is schoner dan Nederlandse wind- en zonne-energie. Geniet vol energie van het leven! Met deze boodschap gaan we Nederland veroveren en daar hebben we jullie bij nodig.


ENGIE

De energie van vandaag kennen we nu wel. Het is tijd voor positieve energie. Het gaat niet over wat niet meer mag, maar over wat er allemaal kan. Daarom maakt ENGIE de energie van morgen vandaag al voor u beschikbaar. Energie die mooi is voor de wereld en voor u.