Zonnepanelen Instalcenter

Zonnepanelen

PV Panelen (oftewel zonnepanelen); u ziet ze de laatste jaren steeds vaker op daken liggen. Bij nieuwbouw worden ze al bijna standaard geplaatst, maar ook op bestaande woningen ziet u deze zwarte of blauwe panelen steeds meer op daken verschijnen. Het is ook niet zo gek dat we deze panelen plaatsen; u bent hiermee milieubewust bezig, verbetert het energielabel van uw woning, maar het is ook nog goed voor uw portemonnee. Met bijvoorbeeld een Nefit zonnestroomsysteem wekt u zelf uw eigen energie op. Het rendement van deze panelen is ca. 5 tot 15%. Naast de panelen heeft u ook een zogenaamde omvormer nodig. Deze omvormer zorgt ervoor dat de zonne-energie wordt omgezet naar elektriciteit.


Besparen met zonnepanelen

Het hele jaar door profiteert u van de opbrengst van zonnepanelen. Ook bij bewolking of winterkou. Kiest u voor besparen op elektra? Of wilt u juist besparen op de kosten voor warm water?

Advies over zonneboilers?

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies over zonneboilers? Neem dan direct contact op met een InstalCenter installateur of maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt.

Zonneboilers InstalCenter

Elektra dankzij de zon

U kunt gratis zonne-energie gebruiken voor het produceren van elektriciteit. De basis voor het opwekken van elektriciteit wordt gevormd door zonnepanelen. Dit type zonnepanelen noem je PV-panelen. PV staat voor PhotoVoltaic. Zo’n paneel bestaat uit onderling verbonden zonnecellen. Onder invloed van licht ontstaat in een zonnecel een spanningsverschil. Deze gelijkspanning wordt door een omvormer omgezet in de 230 V wisselspanning zoals die uit het stopcontact komt. Ligt uw dak niet precies op het zuiden? Geen probleem. Onze installateur vertelt u over de mogelijkheden en het maximale rendement.